Velkommen
Om Bryd Angsten
Modul 1.0. Fakta om angst
Modul 2.0. Bryd angsten sådan
Facebook
Artikler
Aktuelle cases
Idé01
Formål02
Drivkraften03
Kontakt04
Tak til05
Copyright06
Kommende projekter07
Om Bryd Angsten

Bryd Angsten er et frivilligt initiativ, som drives på frivilligt basis.

Bryd Angsten tilbyder indsigt, viden og gratis "hjælp-til-selvhjælp" i forbindelse med personlig udvikling.  

Personlig udvikling, som har til hensigt at rykke dine grænser og forhindre, at du bliver begrænset i at nå dine mål. Formålet er at opnå forøget trivsel og livskvalitet. 

Bryd Angstens hjemmeside "hjælp-til-selvhjælp" indeholder indsigt, viden, redskaber, metoder og teknikker inden for kognitiv terapi og adfærdstræning samt mindfullness, som kan anvendes til at styrke dine resurser for at opnå forøget livskvalitet på præcis det område, som giver mening i dit liv.

Om stifteren
Bryd Angsten er stiftet af Glen Cavling. Glen er født i børneåret 1979.

Glen er certificeret i kognitiv terapi og adfærdstræning med både dansk og international certificering fra anerkendte institutter;
  • Freeman International Institute Indiana, USA (www.artcbt.com), og
  • Scandinavian Institute for Cognitive Therapy and Training i København, Danmark (www.sictt.org).
Glens uddannelse i psykologi er taget på Københavns Folkeuniversitet. Glen har sin uddannelse i mindfullness (Raja Yoga) fra det Åndelige Verdensuniversitet Braham Kumaris i København. (www.brahmakumaris.dk)

Glens kompetencer er særligt inden for kognitiv terapi og adfærdstræning, hvor kompetencerne er tilegnet med en kombination fra eget arbejde i marken og undervisning med supervision fra anerkendte internationale og danske eksperter med speciale i kognitiv terapi og adfærdstræning, herunder f.eks. Judith S. Beck, Sharon Freeman, Robert L. Leahy, Marci G. Fox, Arthur Freeman, Christian Frøkjær Thomsen og Henrik Tingleff.
Glen er blevet superviseret både gennem livetræning og på eget videomateriale af nogle af ovennævnte eksperter.
Redskaberne og metoderne inden for sportens verden er et rodfæstet fundament i Glens tilgang til udvikling - uanset om det handler om personlig eller faglig udvikling.

Glen er selv aktiv inden for motion og sport, hvor fodbold, badminton, windsurfing, body bike, svømning, løb, og styrketræning er blandt de sportsgrene, som dyrkes.

Glen arbejder til dagligt med organisations-, forretningsudvikling og administration i en ejendomsadministrationsvirksomhed. Glen har over 10 års konsulenterfaring fra anerkendte private, offentlige, politikske og frivillige organisationer, og har sin organisatoriske forståelse fra bl.a. Røde kors, Red Barnet, Egmont og Skatteministeriet. 

Glen har blandt andet arbejdet med teamudvikling, kanalstrategi, organisationsudvikling og forretningsudvikling i Egmont, Røde Kors og Skatteministeriet, hvor principerne bag redskaberne og metoderne inden for kognitiv tilgang har været et væsentligt element i den succesfulde udvikling og implementering.

Glen har en cand.merc.aud. fra Copenhagen Business School på Frederiksberg. Endvidere har Glen en lang række videre- og efteruddannelser bag sig, herunder Civiløkonom fra Handelshøjskolecentret i Slagelse og Anerkendende Ledelse fra Niels Brock i København. 

Stiftet i 2011
Bryd Angsten er stiftet i oktober 2011. Røde Kors, Psykiatrifonden og Angstforeningen støttede op om Bryd Angstens initiativ i 2011.

I 2013 er Bryd Angsten relanceret i en lidt anden form, hvor Bryd Angsten fortsat håber på opbakning.

All Rights Reserved...