Velkommen
Om Bryd Angsten
Modul 1.0. Fakta om angst
Modul 2.0. Bryd angsten sådan
Facebook
Artikler
Aktuelle cases
Idé01
Formål02
Drivkraften
03
Kontakt04
Tak til05
Copyright06
Kommende projekter07
Drivkraften

Glens drivkraft med kognitiv terapi og adfærdstræning, fordi…….
Glens drifkraft med kognitiv adfærdsterapi er det effektfulde arbejde i samspillet mellem krop og sind.

Samspillet mellem krop og sind skaber et balanceret fundament for mentalt sundhed og velvære, som kan give forøget livskvalitet og  trivsel.

Kognitiv adfærdsterapi har redskaber, metoder og tekniker til at undersøge tanker og adfærd, som en erkendelse af, at situationer opfattes gennem de briller, som vi hver især ser verdenen. To personer kan se samme situation forskelligt. 

I kognitiv adfærdsterapi er det ikke fortidens individuelle historier og erfaringer, som er så afgørende for effektfulde og holdbare resultater fremadrettet, men derimod hvordan situationerne opfattes i fremtiden gennem nuancerede og alternative hensigtsmæssige tanker.

Beatles synger i Hey Jude; ”Take a sad song and make it better” (Ta´ en trist sang, og gør den bedre). Det er efter Glens mening en af principperne i kognitiv adfærdsterapi.

Glens drivkraft med mindfullness, fordi…….
Glens drivkraft med mindfullness er det effektfulde udbytte af opøvning af ro og opmærksomhed af sindet i den erkendelse, at samspillet mellem krop og sind er to adskilte størrelser.

I mindfullness skabes effektfuld kontakt til kroppen gennem opmærksomhed af sindet. Mindfullness hjælper med at adskille krop og sind, selvom krop og sind fungerer gennem et helhedsorienteret fundament.
All Rights Reserved...