Velkommen
Om Bryd Angsten
Modul 1.0. Fakta om angst
Modul 2.0. Bryd angsten sådan
Facebook
Artikler
Aktuelle cases
Hvem kan bruge hjemmesiden?01
Motivationen bag Bryd Angsten
02
Videnskaben har talt; Det virker!03
Følg hjemmesidens udvikling her04
Motivationen bag Bryd Angsten

Hvordan kan det være, at vi bliver drevet, motiveret, fyldt med energi og "gå-på-mod", når BS Christiansen og Chris Macdonald fortæller om deres historier om personlig udvikling fra deres liv? De historier, som handler om mødet med frygten eller angsten i konkrete situationer.

Er det fordi, at de har udfordret og undersøgt deres angst i konkrete situationer med en ordentlig potion mod, hvilket har rykket deres grænser og gjort dem stærkere?

Og skyldes det så, at 6,5 milliarder mennesker i verden i et eller andet omfang kender til følelsen af angst i forskellige situationer?

Og betyder det så, at 6,5 milliader mennesker i verden alle møder angst i forskellige situationer, hvor man bliver konfronteret med sit mod?

Bryd Angsten mener, at der mangler indsigt og viden om den følelse, som alle i et eller andet omfang kender til og møder i forskellige situationer. Den følelse, som vi ved kan gøre os strækere. Den følelse, som vi hver især takler forskelligt.

Bryd Angsten vil give "helt almindelige mennesker" indsigt og viden om, hvordan man ligesom BS Christiansen og Chris Macdonald, kan bruge følelsen af frygt eller angst konstruktivt i konkrete situationer.

Hvordan man kan bruge angsten som omdrejningspunkt i sin personlige udvikling til at øge sin trivsel og livskvalitet.

Bryd Angsten bygger på princippet: KIS - "keep it simple". Bryd Angstens holdning er, at redskaberne og metoderne skal være simple.

For når man skal udfordre sin frygt og angst i en konkret presset eller stresset situation, skal redskaberne være simple.

Redskaberne og metoderne, som præsenteres her på siden har sit udspring i vestens kognitive terapi og adfærdstræning samt østens mindfullness med accept og nærvær.

Det skal derfor være simpelt. Og det skal det!

Her er 4 konkretet råd, som er gennemgående for Bryd Angstens tilgang:

1) To-do-listen SKAL være kort. Jo kortere jo bedre! Det hastigt stigende tempo i samfundet gør ofte, at To-do-listen bliver længere og længere. Jo mere der kommer på listen, desto længere bliver vejen til succes!

2) Forhold dig til én konkret situation ad gangen. Vælg den situation fra To-do-listen, som er vigtigst for dig at komme i gang med her og nu. Det kan også være den situation, hvor du med mindst mulig indsats, kan gøre den største forskel her og nu. Vigtigst er, at det er hvad der kan give dig mest livskvalitet her og nu. Listen kan godt være anderledes i morgen, om en uge/måned/år. Ændrer To-do-listen sig med tiden, kan du f.eks. se det som dit "eksamensbevis" eller "diplom" på din personlige udvikling!

3) Acceptér. Kunsten er, at acceptere det man ikke kan ændre. Og ændre det, man kan.

4) De 3 Tèr - Ting Tar Tid. At udfordre og undersøge betyder omstillinger og forandringer. Omstillinger og forandringer modnes ved gentagelser med tiden, som gamle mønstre der brydes og nye der etableres, så hav tålmodighed!

Bryd Angsten - Tà angsten i hånden.
Tak for dit kig! Surf bare videre.
Keep it simple!
All Rights Reserved...