Velkommen
Om Bryd Angsten
Modul 1.0. Fakta om angst
Modul 2.0. Bryd angsten sådan
Facebook
Artikler
Aktuelle cases
Idé
01
Formål02
Drivkraften03
Kontakt04
Tak til05
Copyright06
Kommende projekter07
Idé

Bryd Angsten mener, at der mangler indsigt og viden om hvad angst er for noget for helt almindelig mennesker. Indsigt og viden om, at man kan bruge angsten og frygten til sin personnlige udvikling for at opnå forøget livskvalitet og trvsel. 

Således at man i sin udvikling kan få redskaber og metoder til at overvinde og bryde frygten og angsten i stedet for at lade sig begrænse igen og igen med det resultat, at man bliver forhindret i at nå sine mål.

Bryd Angten vll fortælle hvordan man kan bruge angsten kontruktivt i sin personlige udvkling på samme måde, som f.eks. Chris Macdonald og BS Christiansen. 

Årsagen til at Bryd Angsten er stiftet, er i høj grad ønsket om at etablere en hjemmeside, som handler om angst, som har sit fokus på livskvalitet og trivsel fremfor de personlige historier, oplevelser og beretninger med frygten og angsten.

Disse historier handler ofte om angsten, når den topper. Det man i fagsporg kalder angstanfald eller panikangst, dvs. når intnsiteten af angst er på sit højeste. 

Bryd Angsten vil fortælle hvordan man kan rykke sine grænser og udfordre sin frygt og angst hen mod en forøget livskvaltet og trivsel med angsten i hånden. Og fortælle historien om, at angst indeholder flere nuancer!

Og det er uanset om man er forretningsmanden med flyskræk, sportsmanden med højdeskræk, karrierekvinden med klaustrofobi, moren som føler sig utilstrækkelig, turisten som har vandskræk, den overvægtige, som vil tabe sig eller den studerende, som har eksamens- og præstationsangst.

På Bryd Angsten møder du nuancerne i frygten og angsten, således at der kan arbejdes med følelsen konstuktivt i den situation, som man har brug for - for at komme i mål med en større potion mod. 

Om man vil have indsigt og viden for derigennem at bruge frygten eller angsten til sin personlige udvikling eller om man lider af angst, er ikke så afgørende. Denne side henvender sig til alle, som vil have indsigt og viden om angst med kendskab til redskaber og metoder til at konfrontre sin angst.
All Rights Reserved...